Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op Eindhoven.info die deelneemt aan verschillende partnerprogramma’s en mogelijk links bevat naar producten of diensten van derden. Voordat u de informatie en links op deze site gebruikt, dient u rekening te houden met het volgende:

We behouden onze onafhankelijkheid en streven ernaar om onze gebruikers nauwkeurige en relevante informatie te verstrekken. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op wat wij denken dat het beste is voor onze lezers, niet alleen op potentiƫle commissies.

De informatie op deze website wordt geleverd “zoals ze is” zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. Wij wijzen alle aansprakelijkheid af voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het vertrouwen op informatie op deze site, inclusief aankopen die u doet via gelieerde links.

Deze disclaimer kan te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden bijgewerkt. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig naar deze pagina terug te keren om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met deze disclaimer en begrijpt u dat de beslissingen die u neemt op basis van de verstrekte informatie uw eigen verantwoordelijkheid zijn.

Scroll naar boven