Admirant shopping

Admirant winkelen in het centrum van Eindhoven. Eindhoven is een stad in Nederland met een groot inwonertal. Er wonen ongeveer 217.000 mensen in zijn mooie plaats in de provincie Noord-Brabant. De stad trekt ook elke dag veel bezoekers. Deze mensen uit het buitenland genieten van een geweldige winkelervaring in een van de vele winkelcentra. Admirant Shopping Eindhoven is zeker een van de beste. In dit winkelcentrum in het centrum van Eindhoven vindt u meer dan 25 geweldige winkels.

Misschien moet u nog wat leuke kerstcadeautjes kopen. In dat geval is een bezoek aan Admirant Shopping Eindhoven aan de Nieuwe Emmasingel een heel goed idee. Je vindt er alles wat je maar wilt. Het winkelcentrum heeft veel kledingzaken, een aantal interessante boekwinkels en zelfs een bioscoop of een schoonheidssalon om even te ontspannen. Of misschien vind je het leuk om met je beste vrienden te lunchen of te dineren. Dankzij de grote verscheidenheid en leuke sfeer is Admirant de plek waar je moet zijn.

Bezoek Admirant meer dan één keer

Op de website van Admirant kun je interessante informatie vinden over de winkels van het winkelcentrum. Maar door de plek te bezoeken zul je pas echt weten waarom iedereen uit Eindhoven zo positief is over deze plek. Grote kans dat je dit winkelcentrum nog een keer wilt bezoeken.

Parkeergarage Admirantshopping

Parkeren bij Admirant Shopping Eindhoven is zeker geen probleem. Het heeft een eigen parkeergarage met meer dan 358 plaatsen. Het winkelcentrum ligt ook op loopafstand van het Centraal Station, als u besluit gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Openingstijden Admirant

Maandag 11:00 tot 18:00 uur
Dinsdag / donderdag 9:30 tot 18:00 uur
Vrijdag 9:30 tot 21:00 uur
Zaterdag 9:30 tot 18:00 uur
Zondag Elke zondag zijn de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur

Contact Admirant Winkelcentrum

Nieuwe Emmasingel
Eindhoven
073 649 1400
info@admirant.nl

Scroll naar boven