Orbis Auctions online veiling huis te Oirschot

Online veiling van in -en outdoor meubilair en kunstwerken in Lommel (B)

In opdracht van onze klant veilen wij: design houten epoxy eettafels, tafelbladen en salon-bijzettafels.

Kijkdag 25 juni 2021 van 09:00 tot 13:00 uur, Adres Groets Hofstraat 39, 5916 PA Venlo, Nederland.
SLUITING VEILING 30 juni 2021 19:00 uur. Ophaaldag7 juli 2021 van 09:00 tot 16:00uur.

Klik hier om de veiling te gaan >

Ga verspilling tegen met Orbis Auctions en biedt uw inventaris een tweede leven. In tijden waar duurzaamheid centraal staat gaan wij ons er met grote toewijding aan wijden om verspilling tegen te gaan. Dit doen we door gebruikte producten een tweede leven te bieden middels onze wereldwijde online veilingensite  https://www.orbisauctions.com/

Orbis Auctions is een betrouwbaar online veilingplatform, gevestigd in Oirschot (NL). We zijn gespecialiseerd in het B2B, B2C én H2H veilen van machines, inventaris en goederen in verschillende industrieën waaronder metaal-en houtbewerking en de agrarische industrie.  

Onze website biedt zowel klanten als kopers een aantrekkelijk platform waarop producten  op een laagdrempelige manier worden gepresenteerd.

Wij zijn een betrouwbare partner die staat voor topkwaliteit en service.  Het opbouwen van sterke en langdurige relaties  met onze klanten en kopers is het uitgangspunt van onze kernwaarden: transparantie, klantenservice  en ontzorging.

Orbis Auctions maakt uitgebreide beschrijvingen van elk kavel en er wordt een groot aantal foto’s verstrekt. Door een duidelijk overzicht te creëren, worden onze klanten volledig geïnformeerd over de kavels van hun interesse. Eventuele vragen worden beantwoord voordat de veiling eindigt. daarnaast worden bij elke veiling kijkdagen georganiseerd zodat de kavels op locatie te bezichtigen zijn.       

Onze veilingsite maakt het vinden van de producten waar onze klanten naar op zoek zijn zo gemakkelijk mogelijk.  Door gebruik te maken van het zoekfilter krijgen zij direct een overzicht van ons actuele aanbod.         

Neem voor meer informatie contact met ons op:  info@orbisauctions.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven