Pleeggezinnen gezocht in Eindhoven

Wie zorgt er voor een kind als de ouders dat even niet kunnen? Opvang in een pleeggezin kan dan een welkome oplossing bieden. Helaas zijn er nog steeds kinderen die wachten op een plekje in een pleeggezin. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in onze regio.

Informatiebijeenkomst Van Abbemuseum in Eindhoven
Het Van Abbemuseum draagt pleegzorg een warm hart toe en wil helpen bij de zoektocht naar nieuwe pleegouders. Daarom hebben zij op zondag 15 mei van 13.00 tot 15.00 uur hun locatie aangeboden aan Combinatie Jeugdzorg om daar de informatiebijeenkomst te houden. Daarnaast bieden ze de aanwezigen ook vrije toegang aan tot het museum na afloop van de bijeenkomst.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de bijeenkomst belicht een pleegzorgbegeleider van Combinatie Jeugdzorg alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier en vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen. Ook is er voldoende ruimte tot het stellen van vragen.

Aanmelden
Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst kan via pleegzorg.combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via deze pagina een informatiepakket aanvragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven