Volledig vernieuwde Albert Heijn Woenselse Markt open

Eindhoven, 29 augustus 2020 – Vandaag ging na een ingrijpende verbouwing de Albert Heijn aan de Woenselse Markt in Eindhoven weer open. De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Er zijn diverse nieuwe innovatieve snufjes en meer zelfscankassa’s. Een andere opvallende vernieuwing is dat er nu ook een gevarieerd assortiment voor onderweg is met een apart afrekenpunt.

Op een speciale plek, vlak voor de ingang van de supermarkt, vind je voortaan allerlei lekkere producten voor onderweg. Er is keuze uit verschillende soorten koffie en sandwiches. Ook zijn er sapjes en gezonde smoothies. “Het afrekenen gaat snel bij een aparte zelfscankassa. Voor deze producten hoef je dus de winkel niet in”, vertelt supermarktmanager Wesley Dupuij. “Ideaal, voor mensen die in de buurt werken of studeren, of als je gewoon onderweg bent.”

Vers

Ga je de vernieuwde supermarkt in, dan word je meteen verrast met een enorm versaanbod. Zo biedt het grote versplein keuze uit heel veel groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor gezond en lekker eten kan altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en maaltijdsalades. Er is een citruspers waar klanten snel zelf sinaasappelsap kunnen tappen en je kunt snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers naar behoefte zelf scheppen. Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Vernieuwingen

Albert Heijn Woenselse Markt heeft diverse nieuwe innovatieve snufjes. Op het versplein vind je dry misting, een systeem dat de groente en het fruit goed op temperatuur houdt waardoor alles langer vers blijft. Er zijn meer zelfscankassa’s. “Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten”, zegt Wesley Dupuij. “En met elektronische schapkaartjes kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment.”

Albert Heijn aan de Woenselse Markt 5 in Eindhoven is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven