Vuurwerkshow 31 december & programma in Eindhoven

De deuren van New Years EHVE openen op 31 december 2023 om 22:00 uur. Het evenement duurt tot 01:30 uur. We hanteren een vol=vol principe. Vanaf dat moment kun je het terrein pas weer op zodra andere bezoekers het terrein verlaten.
Locatie & entree

New Years EHVE zal plaats vinden in het centrum van Eindhoven rondom De Lichttoren en het 18 Septemberplein.

Om het evenementen terrein te betreden zijn er 3 verschillende ingangen: Entree Noord (Bosdijktunnel) (ook een mindervalide entree), entree Oost (18 Septemberplein) en entree West (Mathildelaan).

Wat is de minimum leeftijd?

Het evenement is toegankelijk voor alle leeftijden. Laten we met zijn allen samenkomen om het nieuwe begin te vieren.
Mag ik zelf vuurwerk meenemen?

Met uitzondering van sterretjes, is het verboden vuurwerk mee te nemen naar het evenement. Er geldt een algeheel vuurwerkverbod in Eindhoven. Als je in het bezit bent van vuurwerk zal de toegang tot het evenement worden geweigerd. New Years EHVE heeft een prachtige show voorbereid, zo heb je ook geen eigen vuurwerk nodig voor een mooi spektakel.

Voordat je het evenementen terrein betreedt zal er een tassen controle en visitatie plaatsvinden. Voorwerpen die het evenementen terrein niet op mogen zijn onder andere: vuurwerk van alle categorieën, deodorant (kleine deo rollers zijn wel toegestaan), selfiesticks, eten & drinken en paraplus. Let op! De beveiliging kan, op basis van de veiligheid, te allen tijde besluiten of een specifiek voorwerp wel of niet mee naar binnen mag.
Wat houdt Zero-tolerance in?

Moet ik in het bezit zijn van een legitimatiebewijs?

Het is wettelijk verplicht om een legitimatiebewijs bij je te dragen vanaf 14 jaar en ouder.
Zijn er lockers aanwezig?

Er zijn geen lockers aanwezig op het evenementen terrein.

Roken is alleen toegestaan op open terrein. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan. Er worden geen sigaretten verkocht op het evenementen terrein.
Gevonden voorwerpen

Alle gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven bij de bar, entree of bij de EHBO-post op het evenementen terrein. Na het evenement worden de voorwerpen verzameld bij de gemeente Eindhoven. Deze zijn dan op te halen bij het gemeentehuis gedurende de reguliere openingstijden.
Is New Years EHVE overdekt en verwarmd?

New Years EHVE vindt plaats op het open terrein voor De Lichtoren, op het 18 Septemberplein, de Mathildelaan en de Emmasingel. Het terrein is niet overdekt en ook niet verwarmd.

Scroll naar boven