Waar kan het beste winkelen in Eindhoven?

Eindhoven is een leuke stad om te winkelen zowel in het centrum als daarbuiten zijn er diverse mogelijkheden. Op Eindhoven.info geven wij u tips waar u allemaal kunt shoppen.

Winkelaanbod centrum Eindhoven

Heuvel Galerie is een modern winkelcentrum in het centrum van Eindhoven Het is de thuisbasis van internationale merken, modewinkels, elektronicawinkels en restaurants. Het winkelcentrum is gunstig gelegen en is een populaire winkelbestemming.

Square Centre: Een ander winkelcentrum in Eindhoven, Square Centre staat bekend om zijn unieke architectuur en verscheidenheid aan winkels. Dit is een geweldige plek om kledingwinkels, huishoudelijke artikelen en entertainment te vinden.

Demer en Rechtestraat: Deze straten maken deel uit van het belangrijkste winkelgebied van Eindhoven, omzoomd met bekende merken, boetieks en speciaalzaken. Je vindt er een scala aan mode, accessoires en meer.

De Bergen: Dit is een historische wijk van Eindhoven met gezellige straatjes en boetiekjes. Het is een geweldige plek om unieke vondsten, antiek, kunstgalerijen en lokale ambachten te ontdekken.

Kleine Berg en Grote Berg: Deze twee straten liggen in de wijk De Bergen, bekend om zijn onafhankelijke boetiekjes, caf├ęs en restaurants. Dit is een meer intiem en chique winkelgebied.

Strijp-s winkelgebied

Strijp-S is niet alleen een creatieve en culturele wijk, maar herbergt ook modewinkels, conceptstores en designgerelateerde boetieks. Dit is een geweldige plek om unieke en innovatieve producten te ontdekken.

Veelgestelde vragen

Kun je goed shoppen in Eindhoven?

Zowel in Belgie als Nederland staan ze bekend om een goed shopaanbod te hebben. Een paar jaar geleden is de stad zelfs verkozen tot winkelstad van Nederland.

Heeft Eindhoven een leuk centrum?

Jazeker, een heel divers aanbod van winkels en horeca.

Is Eindhoven centrum open op zondag?

De meeste winkels zijn geopend op zondag, bekijk hier meer over op de zondagen van 2023.

Hoeveel winkels Eindhoven centrum?

Eindhoven heeft 1.800 winkels, met ruim 14.000 banen in de detailhandel en ruim 6.000 banen in 700 horecagelegenheden.

Welke dag is er markt?

Woensdag tussen 9.00 en 12.00 Winkelcentrum Woensel (Parkeerplaats AH XL) Woensdag tussen 10.00 en 16.00 Kastelenplein. Vrijdag tussen 10.00 en 16.00 Gerardusplein. Zaterdag tussen 10.00 en 16.00 Woenselse markt.

Heeft Eindhoven een verdekt winkelcentrum?

In Eindhoven is er eigenlijk maar 1 overdekt winkelcentra en dat in het centrum de Heuvel galerie.

Scroll naar boven