Shopping center Woensel XL

Heerlijk winkelen bij Woensl XL. Een dag doorbrengen in een winkelcentrum is leuk. Zeker als het een grote verscheidenheid aan winkels en allerlei moderne faciliteiten heeft. Winkelcentrum Woensel in Noord-Brabant is daar een heel goed voorbeeld van. Het is een zeer moderne schone en veilige plek waar je winkelt tot je erbij neervalt.

Winkelcentrum Woensel, genaamd WoensXL is een modern (deels) overdekt winkelcentrum in Woensel in Eindhoven. In het winkelcentrum Woensel is altijd wat te beleven.

shoppen-centrum-eindhoven

Openingstijden WoensXL

Maandag 13:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 09:30 tot 18:00 uur
Woensdag 9:30 tot 18:00 pm
Donderdag 09:30 tot 18:00 pm
Vrijdag 9:30 tot 21:00 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Zondag winkelen WoensXL

De koopzondagen in het winkelcentrum Woensel zijn in principe altijd op de laatste zondag van de maand. Tijdens de koopzondag zijn de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Let op: supermarkten kunnen afwijkende openingstijden hebben.

WoenselXL Winkelcentrum

Winkelcentrum Woensel opende zijn deuren voor het eerst in 1971. Het was toen het allereerste half overdekte winkelcentrum, wat het een unieke plek maakte om te winkelen. Ondanks het feit dat dit winkelcentrum al meer dan 40 jaar oud is, gaat het altijd met de tijd mee. De huidige naam van deze plek is bijvoorbeeld ‘WoensXL’. Dit klinkt aantrekkelijker en ‘pakkender’ voor de klanten. Het winkelcentrum is ook een paar jaar geleden gerenoveerd om te voldoen aan de eisen van het winkelen in de 21e eeuw.

Veel winkels Woensel

Mensen uit Noord-Brabant brengen hun dag graag door in WoensXL. Het biedt een grote verscheidenheid aan winkels om meer klanten te trekken. Dat is een van de vele voordelen van dit winkelcentrum. Je kunt er bijna alles vinden wat je maar wilt. Het is duidelijk dat de directie van WoensXL u een geweldige winkelervaring wil bezorgen. Daarom vindt u hier altijd een beveiligingsteam dat hard werkt om het winkelcentrum veilig en schoon te houden.

Tijdschrift
Als u meer informatie wilt over dit geweldige winkelcentrum, raden wij u zeker aan om het magazine te lezen. Het geeft u interessante informatie over de winkeliers en leuke promoties.

Scroll naar boven