Albert Heijn Jan Linders Achtse Barrier feestelijk geopend

Vandaag opent de nieuwe winkel van Albert Heijn Jan Linders aan de Ardèchelaan in winkelcentrum Achtse Barrier in Eindhoven. Naast veel nieuwe producten en diensten vinden klanten bij Jan Linders het vertrouwde productassortiment en vertrouwde medewerkers. “Onze klanten waren nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel en kwamen er meteen langs. Bij de opening was het erg druk in de winkel”, vertelt supermarktmanager Robbert van Corven.

Het winkelteam knipte het lint door en opende de nieuwe winkel.

Voordelen Albert Heijn bij Jan Linders in Eindhoven

Albert Heijn bij Jan Linders in Eindhoven biedt het beste van twee werelden. Binnen is er een groot versplein met een variatie aan groenten, fruit, verspakketten, maaltijden en vegetarische producten. De bekende delicatessen van “Onze Trots” zoals Limburgse taarten, gemalen brood, vleeswaren, verse soepen, vleeswaren en koude gerechten zijn er ook verkrijgbaar. Het bekroonde bierassortiment van Jan Linders prijkt in de winkel.

Het gemak en de voordelen van digitalisering

De winkel beschikt over nieuwe self-checkout-stations waar klanten snel hun boodschappen kunnen afrekenen. Overal staan ​​digitale schermen met informatie over seizoensproducten en recepten. Met honderden wekelijkse bonusaanbiedingen en 2.000 prijsfavorieten (kwaliteitshuismerkproducten tegen altijd lage prijzen) kunnen klanten tegen geweldige prijzen winkelen. Voor extra voordelen biedt de Albert Heijn app de mogelijkheid om je te abonneren op ‘Mijn Albert Heijn Premium’. Dit biedt klanten aanvullende persoonlijke aanbiedingen, waaronder beloningsboxen, dubbele aankoop- en spaarzegels en My Miles (ook wel Air Miles genoemd), evenals 10% korting op een reeks biologische producten. Medewerkers in de winkel kunnen helpen bij de installatie en het vertrouwd maken met de app.

Stichting Jan Linders

Ook met Albert Heijn blijft de winkel actief betrokken bij de samenleving, onder meer via het Jan Linders Fonds. Ieder jaar kiest iedere supermarkt een lokaal goed doel dat belangrijk is voor het milieu. Net als vóór de verbouwing steunt de winkel de Voedselbank Eindhoven. De opbrengst wordt gebruikt om producten aan te schaffen waarmee de klanten van de voedselbank wekelijks hun basisbehoeften kunnen aanvullen. Robbert van Corven: “Dit sluit goed aan bij onze wens om een ​​persoonlijke supermarkt te zijn in de buurt waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten met plezier bij ons zullen winkelen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven