Albert Heijn Vaartbroek tijdelijk gesloten

De Albert Heijn-supermarkt van winkelcentrum Eindhoven Vaartbroek gaat op 8 november weer open na een volledige renovatie en uitbreiding. Ter voorbereiding op de opening is op vrijdag 28 oktober om 15:00 uur begonnen met de verbouwing. Een beroemde levensgrote hamster is inbegrepen bij de eerste 2.000 klanten. Er een foto mee maken is een populaire keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke foto om te delen.

Nieuwe winkelmedewerkers Albert Heijn Tarwelaan staan ​​te popelen om hun deuren te openen. Een officiële foto is gemaakt door de eigenaar Dirk Brand.

AH Tarwelaan in Eindhoven

Toen Etos verhuisde naar een grotere ruimte naast de Tarwelaan Albert Heijn, voegde de nieuwe supermarkt een aantal goed ontworpen functies toe. Deze omvatten bredere gangpaden en een gemakkelijk te navigeren lay-out. Door de grootte van de ruimte te vergroten, vergrootten ze ook het assortiment beschikbare producten. Supermarktmanager Wesley Dupuij verzekert klanten dat hun keuze snel zal toenemen. Van biologische en veganistische producten tot verse pakketten en maaltijden, er zullen nieuwe artikelen aan het winkelaanbod worden toegevoegd. Andere beschikbare items zijn gebak, tapas, vleeswaren, kaas en meer.

een plek om pakketten op te slaan, zoals een locker.
De nieuwe winkel biedt zelfscankassa’s voor acht elektronische schapkaarten. Verder is er een mooie bloemen- en plantenafdeling, een pinautomaat en een oplaadpunt voor OV-chipkaarten. Klanten kunnen bestellingen die via Budbee’s bol.com-partnerwebsites zijn gedaan, in de pakketkluis van Budbee plaatsen en ophalen.

Sinds de release van de film in 1955 heeft de film een ​​publiek van bijna de helft van die leeftijd gehad.
Winkelcentrum Vaartbroek is sinds de oprichting de thuisbasis van de Albert Heijn. Als een van de redenen waarom klanten van hun winkel genieten, waarderen ze de vriendelijke sfeer. De supermarktmanager stelt dat het publiek nog steeds terecht kan in de Albert Heijn-winkels in de buurt. Dit zijn onder andere Ouverture 214, Woensel 119 (XL), Orionstraat 149 en Cassandraplein 8. Tijdens de verbouwing kunnen klanten nog troost vinden in de gezellige ambiance van de winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven